ZRB Roeiwedstrijden 16 & 17 mei 2020 AFGELAST

Op 23 maart j.l. zijn er aangescherpte maatregelen getroffen ten aanzien van het Coronavirus. Omwille hiervan zullen de ZRB Roeiwedstrijden op 16 & 17 mei 2020 helaas niet kunnen worden verroeid. Alhoewel de gevolgen van deze maatregelen voor heel roeiend Nederland en ook onszelf een enorme teleurstelling zijn, staat de veiligheid en gezondheid uiteraard voorop. Wij kijken er wel naar uit om u allen volgend jaar weer te mogen ontvangen op de ZRB Roeiwedstrijden. 

Namens de organisatie van de ZRB Roeiwedstrijden 2020 willen wij iedereen veel succes en sterkte toewensen. Blijf veilig, blijf thuis en houd afstand! 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het bestuur (zrbestuur@tsr-vidar) of de wedstrijdleiding (wedstrijdleiding@zuidelijkeroeibond.nl). Voor algemene vragen omtrent het landelijk beleid ten aanzien van het Coronavirus, kunt u terecht bij de KNRB en het RIVM.