ZRB Roeiwedstrijden 15 & 16 mei 2021 afgelast!

✰ ZRB Roeiwedstrijden 15 & 16 mei 2021 afgelast! ✰

Gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij helaas mededelen dat er op 15 en 16 mei 2021 géén ZRB roeiwedstrijden kan plaatsvinden. De gehele ZRB organisatie is al maanden bezig om er een mooie wedstrijd van te maken, dus wij zijn dan ook enorm teleurgesteld. Wij hopen dat er voor alle roeiers, stuurtjes en coaches toch nog enkele wedstrijden kunnen plaatsvinden om dit seizoen toch nog positief af te kunnen sluiten. Wij hopen iedereen volgend jaar weer te kunnen ontvangen in Hilvarenbeek!
Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het bestuur (zrbroeiwedstrijden@gmail.com) of de wedstrijdleiding (wedstrijdleiding@zuidelijkeroeibond.nl). Voor andere vragen omtrent het landelijk beleid ten aanzien van het coronavirus, kunt u terecht bij de KNRB en het RIVM.

Ben jij nieuwsgierig wie er afgelopen jaar alles aan hebben gedaan de ZRB in 2021 mogelijk te maken hadden de maatregelen dit toegelaten… blijf dan vooral elke maandag kijken op onze Instagram (@zrb_roeiwedstrijden)! Want de voorstelrondes zijn nog lang niet voorbij!! En mede door deze toppers zal de ZRB volgend jaar veel vetter worden dan ooit tevoren!