Route

De Roeiwedstrijden van de Zuidelijke Roeibond worden gehouden op de “Watersportbaan Tilburg”

Voor de mensen die met het OV komen vanaf Tilburg Centraal rijden er het gehele weekend lijnbussen naar bushalte Safaripark, Hilvarenbeek en bushalte Speelland, Hilvarenbeek. Vanaf Safaripark kan je de zwarte lijn uit de afbeelding hier beneden volgen om naar de ZRB te komen en de rode lijn vanaf Speelland. Op 4 mei rijden er bussen vanaf 7:09 naar Safaripark, Hilvarenbeek (bus 143) en vanaf 10:10 naar Speelland, Hilvarenbeek (bus 880) en op 5 mei respectievelijk vanaf 9:08 en 10:10. Voor meer informatie adviseren wij te kijken op 9292.nl.

Daarnaast zullen er ook pendelbussen rijden voor mensen die met de auto komen (tussen 6:00 en 19:00, 3-4x per uur). Parkeren is mogelijk bij Leyhoeve (Dokter Bloemenlaan 9-01, 5022KX Tilburg). De pendelbus zal stoppen bij bushalte Speelland, Hilvarenbeek.

Op locatie zullen wij de weg verduidelijken door middel van wegwijsborden. Wij adviseren u om met het OV te reizen en optijd te vertrekken in verband met het Animal Event en de daarbij horende drukte op de weg in en rondom Tilburg. Tot zaterdag!