Prijzen

In het weekend van 11&12 juni 2016 kun je op de Zuidelijke Roeibond Wedstrijden naast een klasserend blik en de diverse bekers, ook nog andere mooie prijzen winnen. Lees hieronder meer!

Prijs Development veld: 4 vrijkaarten Safaripark Beekse Bergen

Voor de snelste ploeg van de Development Velden (zwaar, licht, dames en lichte dames) is een hele leuke prijs te winnen. Middels de streeftijden zal berekend worden welke ploeg deze prijs wint.

De winnaars van het Development Veld mogen gaan genieten van een leuk dagje weg naar Safaripark Beekse Bergen!

Bij Safaripark Beekse Bergen beleef je een echte safari te midden van meer dan 1.400 wilde dieren. Er zijn verschillende safarivormen te kiezen om de Big Five te spotten!

Ook is Olifant Punda pasgeleden eindelijk bevallen en kan het babyolifantje in volle glorie bewondert worden!

Prijs beste LEj8+: Gourmetstelsel

De beste LEj8+ die wint, zal zich mogen trakteren op een goede maaltijd na een tijd van dippen, of op een leuke seizoensafsluiting, met een gourmetstel aangeboden door La Poubelle!

Deze prijs wordt aangeboden door La Poubelle.

Prijs beste junioren skiffeur: Sporttas + cadeaubon t.w.v. €50 WILKIN SPORTS

Voor de junior die in de skiff (J18 1x of M18 1x) de snelste tijd neer zet, zal aan het erevlot een mooie tas gevuld met een een cadeaubon ter waarde van 50 euro klaarliggen. Deze prijs wordt aangeboden door Wilkin Sports & Design. De winnaar zal worden bepaald door middel van streeftijden. De skiffeur die hier het dichtst bij in de buurt komt, zal deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

Dus nog een nieuw paar sportschoenen of een setje sportkleding nodig, zorg dan dat je als eerste over de finish komt en neem de prijs in ontvangst!

 

Prijs LDEj4* : Chocoladefondue

Het roeiseizoen loopt bijna ten einde, dus over een paar weken zal er een tijdje niet meer ingewogen hoeven te worden!

Om dit te vieren is er voor de beste LDEj4* een chocoladefondue om mee naar huis te nemen, aangeboden door La Poubelle.

Laat het aftellen tot de zomer maar beginnen!