ZRB jeugd is weer gestart met de ZRB 4en competitie

Afgelopen weekend hebben de junioren ploegen van Beatrix, Roosendaalse, DDP en TOR weer hun virtuele competitie geroeid op hun eigen roeiwater. De resultaten zijn gedeeld en tot een totaal uitslag geformeerd. Kijk op de uitslagen pagina voor deze resultaten.

Er is afgelopen week ook middels zoom gesproken met een aantal ZRB verenigingen over “what-is- next” op het onderlinge competitie verband en is De Hertog in Tilburg geweest om eens van gedachte te wisselen over junioren aanpak.

Conclusie is dat we met elkaar kunnen overleggen om volgende stappen te zetten, uitwisseling van leuke ideeƫn, maar ook gewoon het doen uitvoeren van leuke evenementen. Ga eens roeien met de junioren bij een andere vereniging op bezoek, organiseer een trainingsdag voor die junioren die een volgende roeistap willen zetten naar het varen van nationale wedstrijden, combineer met elkaar junioren roeiers met dezelfde leeftijd om ploegen te formeren. Maar ook hoe organiseer je schoolroeien, hoe betrek je ouders bij het junioren roeien, de vele vrijwilligers, het beschikbaar hebben van jeugdboten, etc.

We zitten in dezelfde roei regio en de afstand is niet zo groot om dit te realiseren.

Succes met het smeden van nieuwe plannen en laat het weten aan Robert Richtersz die binnen de ZRB de coƶrdinatie doet van alle junioren initiatieven.