ZRB en DMO wedstrijden op de Watersportbaan Tilburg

Eén opmerking vooraf: de agenda die op deze site staat is natuurlijk niet actueel.

We zijn inmiddels in 2017 aangekomen en de wedstrijden van de ZRB op de Watersportbaan Tilburg vinden plaats in het weekend van 10 en 11 juni. Het vernieuwde KNRB programma is van kracht en betekent dat er meer klassementen zijn en dus meer time trials en 1000 meter boord-aan-boord races. Spektakel dus.

We willen ook graag de junioren uit de ZRB regio uitnodigen om op deze wedstrijd de 2000m strijd met elkaar aan te gaan. In de junior skiff categorie (M16-M18-J16-J18) staat er voor elke heat winnaar een Waterline.nl beker te wachten op het ere-vlot.

Een week na de ZRB zal de Watersportbaan Tilburg op zaterdag 17 juni het strijdtoneel zijn voor de Dutch Masters Open. Na 3 jaar Willem-Alexanderbaan in Rotterdam is het nu tijd voor de gezelligste baan van Nederland om de DMO-Rowing te organiseren. Alle categorie Masters zijn welkom in Tilburg om over 1000 meter de strijd aan te gaan. Er is voldoende water om warm te roeien en op de 4 ploegen in Tilburg gaan we er mooie wedstrijden van maken.

Dus kom naar de Watersportbaan Tilburg op zaterdag 10 en zondag 11 juni : ZRB

en op zaterdag 17 juni DMO-Tilburg