Bereikbaarheid

Bereikbaarheid & parkeren

Auto

De Watersportbaan Tilburg ligt ten Zuid-Oosten van Tilburg. Als u met de auto komt, neemt u op de A58 afslag no. 10 (richting Tilburg, Hilvarenbeek en Beekse Bergen). Rijd naar Speelland Beekse Bergen.

Parkeerinformatie:
Let op! Dit jaar worden er andere parkeerplaatsen voor de ZRB Roeiwedstrijden gebruikt. Aanrijdroute parkeerinformatie. Vanaf de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek dient men ‘Lake Resort’ te volgen op groene borden boven de weg. Aan het einde van de Ambrosiusweg links aanhouden. Na 50 meter rechts de inrit van de parkeerplaats aanhouden. De inrit is ook goed te herkennen aan een slagboom.

Op de afbeelding ziet men de ingang (groene pijl) en de uitgang (rode pijl). Daarnaast is er een wandelroute die uitkomt bij de entree van het terrein van T.S.R. Vidar. De in- en uitrit zijn voorzien van een slagboom, deze gaan niet open zonder ticket. De uitrijtickets zijn op zaterdag en zondag te koop bij het muntenloket op het terrein van de ZRB Roeiwedstrijden en kosten €5,- per ticket. Deze kunnen alleen met de pin betaald worden. Tot snel!

Fiets

Vanaf Treinstation Tilburg is de Watersportbaan Tilburg ook te bereiken met de fiets. Let op! Er is echter maar een beperkt aantal OV-fietsen te huur op Treinstation Tilburg.

Openbaar vervoer

De Watersportbaan Tilburg is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Aangeraden wordt om met eigen vervoer naar de wedstrijd en / of het feest te komen.

Het terrein is eventueel te bereiken door vanaf Treinstation Tilburg bus 143 te nemen, richting Reusel via Hilvarenbeek. Stap uit bij de halte Safaripark.

Loop nu richting het viaduct, neem de trap naar boven en loop over het viaduct. Blijf rechtdoor lopen totdat je aan jouw rechterhand Speelland ziet. Steek nu links schuin over, het pad in. Het eerste pand aan jouw rechterhand is dat van T.S.R. Vidar (zie afbeelding onderaan deze pagina).

Op zaterdag vertrekt de eerste stadsbus naar Safaripark om 07:05 . Op zondag rijdt om 9:05 pas de eerste bus richting Safaripark.