Bereikbaarheid

Bereikbaarheid & parkeren

Auto

De Watersportbaan Tilburg ligt ten Zuid-Oosten van Tilburg. Als u met de auto komt, neemt u op de A58 afslag no. 10 (richting Tilburg, Hilvarenbeek en Beekse Bergen). Rijd naar Speelland Beekse Bergen. Voordat je de ingang van het park nadert zie je een bord staan met de tekst ‘Parkeren ZRB’. Hier ga je rechtsaf de parkeerplaats (Parkeerplaats Speelland de Beekse Bergen) op. Je volgt dan de bewegwijzering naar het bovenstaande adres.

Om uit te rijden van het parkeerterrein bij de Beekse Bergen is een ticket noodzakelijk, zowel voor auto’s als voor bussen. Tickets zijn op zaterdag en zondag te verkrijgen op het toeschouwersterrein. Een ticket van het parkeerterrein kost € 9,50.

Fiets

Vanaf Treinstation Tilburg is de Watersportbaan Tilburg ook te bereiken met de fiets. Let op! Er is echter maar een beperkt aantal OV-fietsen te huur op Treinstation Tilburg.

Openbaar vervoer

De Watersportbaan Tilburg is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Aangeraden wordt om met eigen vervoer naar de wedstrijd en / of het feest te komen.

Het terrein is eventueel te bereiken door vanaf Treinstation Tilburg bus 143 te nemen, richting Reusel via Hilvarenbeek. Stap uit bij de halte Safaripark.

Loop nu richting het viaduct, neem de trap naar boven en loop over het viaduct. Blijf rechtdoor lopen totdat je aan jouw rechterhand Speelland ziet. Steek nu links schuin over, het pad in. Het eerste pand aan jouw rechterhand is dat van T.S.R. Vidar (zie afbeelding onderaan deze pagina).

Op zaterdag vertrekt de eerste stadsbus naar Safaripark om 07:05 . Op zondag rijdt om 9:05 pas de eerste bus richting Safaripark.